DARKO UŽIVO IZNEO DOKAZE: Isplivale sve poruke, Mensur prebledeo kad je video telefon

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2023, 12:06

DARKO UŽIVO IZNEO DOKAZE: Isplivale sve poruke, Mensur prebledeo kad je video telefon

Uzalud je pokušala da se opravda pred publikom i učesnicima.

Slađu Lazić prethodno veče je novinar Darko Tanasijević podigao i postavio pitanje o dopisivanju sa Mensurom Ajdarpašićem. Darko je potom uživo u programu pokazao prepisku između njih dvoje.

- Slađo, objavljene su prepiske između tebe i Mensura i ono što si mu slala i nije da nije bilo "blink, blink, blink" - rekao je Darko.

Ja sam rekla da sam mu poslala dve, tri poruke - rekla je Slađa.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Ako si ga zvala samo jednom i poslala dve objave, to je dovoljno da zakoluta očima i da te blokira - rekao je Tanasijević.

- Ma najjače sada. Da ti kažeš tako, kao neka kulovčina, a priča za Munju da je džiber. Pa i da sam slala 50 poruka, koja je poenta?! Apsolutno nije džentlmenski, pritom, drago mi je što su izašle prepiske, slagao je. Pošto on kaže da sam ja ispod njegovog nivoa, ako ste vi neki nivoi, šta ćete u "Eliti" sa mnom?! Ja sam jako dobar čovek - rekla je Slađa.

- Ti si rekla njemu juče da je njemu nivo Milica Veselinović koju je j.. Car - rekao je Darko.

- Ja sam prošle godine pričala baš za Mensura, pitala sam Maju, one su sve reči hvale imale za njega. Ako je tvoj nivo tvoje bivše devojke, pa su tebe javno ponizile sa tvojim neprijateljem, o kom nivou pričamo? - rekla je Slađa.

- Nisam imao nikakvu lošu nameru, ne intresuje me niko i ništa, a izjasnio sam se sinoć i to je to - rekao je Mensur.

S obzirom na to da je pomenuta i bivša učesnica rijalitija Milica Veselinović, koja je bila u dobrim odnosima sa Slađom prošle sezone, preostaje nam da vidimo kada i kako će se ona oglasiti na ovu temu.

Za više detalja pogledajte snimak:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.