Izvor: Scandal.rs, 30.Nov.2018, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DARKO SMEŠTEN U NAJSKUPLJI APARTMAN U SELTERS BANJI: Sve troškove snosi zdravstveno osiguranje?

Darko Lazić, koji je posle 38 dana izašao iz bolnice, smešten je u najskupljem apartmanu u Selters banji, a sve troškove snosiće zdravstveno osiguranje. Pevač je jutros prvi put seo posle udesa. Medicinsko osoblje je strahovalo da da bi Darko mogao imati vrtoglavice kada se pridigne jer je dugo vremena bio u ležećem položaju, piše The post DARKO SMEŠTEN U NAJSKUPLJI APARTMAN U SELTERS BANJI: Sve troškove snosi zdravstveno osiguranje? appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Otkrivamo kako napreduje lečenje Darka Lazića nakon što je prebačen u banju

Izvor: Svet, 30.Nov.2018

Darko Lazić juče, 29. novembra, prebačen je u banju, a naš izvor otkriva da je pevač jutros prvi put nakon 36 dana od udesa uspeo da se uspravi i sedne.. “Darko je prvi put jutros seo u invalidska kolica, 36 dana nakon udesa. Strahovalo se od vrtoglavice jer je 36 dana ležao”, kaže izvor...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.