DARKO LAZIĆ ZAGRMEO: Prokomentarisao vezu svoje majke i otkrio šta misli o njenom dečku Gagiju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2023, 13:30

DARKO LAZIĆ ZAGRMEO: Prokomentarisao vezu svoje majke i otkrio šta misli o njenom dečku Gagiju!

Nije štedeo reči!

Poput bombe je odjeknula vest da je majka pevača Darka Lazića, Branka, u vezi sa Draganom Paunovićem, našim čovekom koji živi na relaciji Holandrija - Francuska - Srbija.

Kako je otkrio izvor, Branka i Gagi poznaju se godinama, ali su se bolje upoznali preko Fejsbuka.

Ovim povodom domaći portal je kontaktirao Darka koji je u prvi mah reagovao burno, da bi zatim otkrio da o Paunoviću ima samo reči hvale.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Šta koga boli k**ac?! Ona je odrasla osoba i to je njena stvar i njen život. Glupo mi je da komentarišem vezu svoje majke. Ja sam joj velika podrška i bitno je da je srećna, a Gagi je jako dobar čovek. Odličan momak! - rekao je Darko Lazić.

Podsetimo, suprug Branke Lazić i folkerov otac, Milan, preminuo je 13. decembra 2020. godine, usled komplikacija izazvanih operacijom smanjenja želuca. Romansa Paunovića i Lazićeve traje već deset meseci, a on Gagi je prisustvovao nedavno održanom venčanju Katarine i Darka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.