DARKO LAZIĆ VOZIO U VREME POLICIJSKOG ČASA, evo koja je cifra kazne, a sudiju je MOLIO ovo

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Mar.2020, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DARKO LAZIĆ VOZIO U VREME POLICIJSKOG ČASA, evo koja je cifra kazne, a sudiju je MOLIO ovo

Zakon je isti za sve.

Policija u Bogatiću zaustavila je popularnog folk pevača Darka Lazića u subotu uveče i utvrdila da se kretao bez obavezne propusnice za upravljanje motornim vozilom dok traje policijski čas.

Tom prilikom sa pevačem u vozilu su bila još dvojica momaka, sa prebivalištem u Beogradu.

Darko je na sve načine pokušao da ubedi policjace da ga ne procesuiraju, ali bezuspešno. Sproveli su ga u sud, gde mu je sudija za prekršaje zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kršenja policijskog časa izrekao kaznu od 150.000 dinara.

💤💤💤💤🎤🎤

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) on May 25, 2018 at 9:04am PDT

Lazić je pitao sudiju postoji li mogućnost plaćanja kazne na rate, s obzirom na to da je zbog trenutnih okolnosti do daljnjeg bez primanja.

BONUS VIDEO: DRAMATIČNA PORUKA ĐORĐA DAVIDA IZ BOLNICE: Ima još JAVNIH LIČNOSTI koje ćute da su ZARAŽENE KORONOM! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.