DARKO LAZIĆ ŠOKIRA: Stao na noge, PROMENIO IMIDŽ, a posle žestoke saobraćajke on je POČEO I DA TRČI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2019, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DARKO LAZIĆ ŠOKIRA: Stao na noge, PROMENIO IMIDŽ, a posle žestoke saobraćajke on je POČEO I DA TRČI!

Hrabro!

Darko Lazić je nedavno svoju kosu ofarbao u platinasto plavu boju, a sada se odličio za još jednu promenu. Lazić se uspešno oporavlja od saobraćajne nesreće koju je doživeo krajem oktobra prošle godine kod rodnog Brestača, a nedavno se odlučio za novu promenu.

Naime, on se ošišao na ćelavo, a fotografiju je podelio sa pratiocima na svom profilu na Instagramu. Nema sumnje da se promena dopala pratiocima i fanovima, s obzirom na to da je za samo nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << minuta skupio preko 4.000 lajkova.

Upravo sa dzoginga 😉😄😄😄

A post shared by Darko Lazić (@new_me911) on Jan 27, 2019 at 7:29am PST

- Upravo sa džoginga - napisao je Darko uz sliku, i time odao da osim novog stajlinga, on je počeo i da lagano trči!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Nikad veća promena! Darko Lazić neprepoznatljiv!

Izvor: Svet, 28.Jan.2019, 12:10

Darko Lazić više nije u banji Selters, već ide u jednu drugu banju na terapije. Nakon što je izašao iz Selters prvo se ofarbao u plavo, da bi sada totalno promenio imidž i ošišao se na ćelavo.. . The post Nikad veća promena! Darko Lazić neprepoznatljiv! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.