DARKO LAZIĆ OSUĐEN: Evo koje sankcije će snositi folker zbog bahate vožnje

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Avg.2023, 11:08

DARKO LAZIĆ OSUĐEN: Evo koje sankcije će snositi folker zbog bahate vožnje

Stigla presuda!

Samo nekoliko dana pred venčanje javnost je zatekla vest da je Darko Lazić ponovo napravio saobraćajni incident zbog čega je bio i priveden.

Darko je bio je za volanom "BMW" iako ima zabranu vožnje do februra naredne godine, a policajcima na uviđaju dao je češku vozačku dozvolu jer mu je srpska oduzeta.

Pevač je osuđen je na novčanu kaznu od 190.000 dinara i 10 meseci zabrane upravljanja vozilom, saznaje Telegraf.rs.

On >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je naleteo na kombi i tom prilikom je napravljena samo manja materijalna šteta. Povređenih nije bilo.

Inače, Laziću je oduzeta vozačka dozvola zbog velikog broja kaznenih poena, a ima zabranu vožnje do februara 2024. godine.

Njemu je vozačka oduzeta 2013. godine.

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.