DARKO LAZIĆ JE PROŠLOST: Marina našla NOVOG DEČKA, svima se pohvalila (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2021, 08:22

DARKO LAZIĆ JE PROŠLOST: Marina našla NOVOG DEČKA, svima se pohvalila (FOTO)

I ona je rešila da krene dalje.

Pre nekoliko meseci Marina Gagić je odlučila da stavi tačku na ljubav sa Darkom Lazićem, sa kojim je dobila sina, a nakon što je folker obelodanio vezu sa pevačicom Barbarom Bobak, i Marina je odlučila da javno pokaže da je ponovo zaljubljena.

Ona je na Instagram Storiju objavila sliku na kojoj nazdravlja sa muškarcem, a iako mu se ne vidi lice, stavila je emotikon koji predstavlja zaljubljenost, te je jasno da Marini cvetaju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ruže u novoj vezi.

Podsetimo, Marina i Darko prekinuli su njihovu romansu zbog njegove nove devojke Barbare Bobak, nakon čega je Gagićeva počela sve više da se oglašava i otkriva detalje iz njihovog života. Nedavno su imali zakazano ročište zbog dodele starateljstva, na kojem se Lazić nije pojavio jer je bio na letovanju sa Barbarom, dok je Gagićeva došla u pratnji svog advokata.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Darko Lazić pao u zaborav: Marina Gagić pokazala novog dečka (FOTO)

Izvor: Story, 25.Okt.2021

Novi dečko Marine Gagić, sudeći po njenim objavama na društvenim mrežama, pojavio se u trenutku kada joj je bilo najteže i vratio široki osmeh na njeno lice.

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.