DARKO LAZIĆ IZGUBIO 200.000 EVRA?! Pevač dobio zabranu - u debelom je minusu, pregovarao sa menadžerima

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2023, 10:41

DARKO LAZIĆ IZGUBIO 200.000 EVRA?! Pevač dobio zabranu - u debelom je minusu, pregovarao sa menadžerima

Poštuje sve što mu je rečeno u bolnici!

Pevač Darko Lazić nakon operacije skidanja viška kože, ali i komplikacija koje su usledile, morao je da otkaže sve nastupe da bi se u potpunosti oporavio.

Darko Lazić je navodno imao 12 zakazanih nastupa u Srbiji i po Evropi, koje je zbog oporavka morao da otkaže.

- Darku su doktori rekli da se kod kuće što više odmara, zabranjen mu je svaki fizički napor, a o poslu ne sme ni da razmišlja. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kad je bio na konsultacijama na klinici gde je operisan, doktor mu je rekao da bar još mesec dana ne bi trebalo da peva. Darko je posle računao i shvatio da gubi 200.000 evra. Novac svakako ne mora da vraća jer ništa nije uzeo unapred - kaže izvor blizak Laziću i dodaje da se Darko s menadžerima već dogovorio da će da ih ispoštuje, ali da zasad ne zna kad će moći opet da peva:

- Lazić puni klubove gde god da se pojavi, pa mu nije bio problem da se sve pomeri. On je tražen pevač, publika voli njegove pesme i lako će da pogodi nove tezge kad se oporavi. Svi znate Darka, on nekad ne vodi računa o sebi, ali sad je shvatio da je situacija ozbiljna i da mora da se primiri da opet ne bi sebe doveo u opasnost od komplikacija.

Lazić je otkrio da njegova partnerka Kaća brine o njemu.

- Doktore slušam, to je trebalo odmah da uradim kad su mi rekli da mirujem posle izlaska iz bolnice, a ja sam bio lud i seo sam da vozim auto. Sad sam miran ko bubica posle ovih nekoliko operacija. Nije mi bilo svejedno! Neću da se igram, a nastupi mogu da sačekaju. Sad ide lepo vreme, tako da će biti posla - poručio je pevač.

- Kaća je svakog dana dolazila dok sam ležao u bolnici, a motri na mene i napolju. Ja joj kažem da ode iz stana, da se prošeta s drugaricama, ona ih zove da dođu kod nas jer misli da ću negde da zbrišem. Ne mogu da je ubedim da sam miran i da poštujem savete lekara - rekao je Darko kroz smeh.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.