DARKO LAZIĆ IMA PSIHIČKE PROBLEME? Nakon SMRTI OCA: Pije više, AGRESIVNO se ponaša, beži od realnosti!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2021, 18:25

DARKO LAZIĆ IMA PSIHIČKE PROBLEME? Nakon SMRTI OCA: "Pije više, AGRESIVNO se ponaša, beži od realnosti!"

"Žena mu je savetovala da popriča sa stručnim licem i da se suoči sa problemom, ali on to odbija i govori da nije lud da ide kod psihijatra."

Poznati pevač Darko Lazić navodno je, posle očeve smrti, upao u probleme. Kako navode domaći mediji, oglasio se njegov navodni rođak, koji je ispričao kako se pevač sada ponaša.

On navodno tvrdi da se pevač čudno ponaša, te da ima psihičke probleme, prenose mediji.

- Darko u poslednje vreme ima neke psihičke >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << probleme, nije više isti kao što je bio. Nakon iznenadne smrti oca, za kojeg je bio jako vezan, potpuno se promenio. On se ponaša kao da se ništa nije desilo, još nije svestan da je izgubio jednu od najvažnijih osoba u životu.

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

- Počeo je da pije više nego ranije, agresivno se ponaša u određenim trenucima, beži od realnosti - kaže Lazićev rođak, a prenosi "Svet".

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

- Žena mu je savetovala da popriča sa stručnim licem i da se suoči sa problemom, ali on to odbija i govori da nije lud da ide kod psihijatra. Svi su zabrinuti za njega, jer vide da nije dobro, ali on to ne želi da prizna. Jako je bio vezan za oca, on je zaslužan što je Darko postao pevač - završava priču rođak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.