DARKO LAZIĆ HITNO OPERISAN! Pevaču se zdravstveno stanje zakomplikovalo - rane po stomaku! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2023, 12:52

DARKO LAZIĆ HITNO OPERISAN! Pevaču se zdravstveno stanje zakomplikovalo - rane po stomaku! (FOTO)

Oglasio se iz bolničkog kreveta!

Pevač Darko Lazić obavestio je svoje pratioce putem Instagram profila da je operisan i da ne zna koliko dugo će morati da boravi u bolnici.

Darko je nedavno operisao višak kože, a sada mu se zdravstveno stanje zakomplikovalo i opet je završio na operacionom stolu.

- Ćao dragi moji, samo da vam se javim da sam ponovo operisan. Ležaću u bolnici još ne znam koliko. Morali su ranu da mi očiste, zakomplikovalo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mi se zdravstveno stanje. Pozdrav za sve moje obožavatelje. Ljubim vas puno. Nadam se da će ovo uskoro da prođe - rekao je Darko Lazić na svom Instagram storiju i pokazao ranu na stomaku.

Da podsetimo, Darko Lazić se takođe oglašavao iz bolnice i nakon prethodne operacije.

- Operisao sam stomak. Ne mogu da pevam pućiće mi konci. Oporavak ide dobro. Biće sve kako treba. Ljubav je lek za sve. Ovo moje će da zaraste kao kvasac. Moram da primim još jednu terapiju. Rano ustajem da primim još jednu terapiju. Stiže doktor - rekao je tada Lazić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DARKO LAZIĆ PONOVO HITNO OPERISAN: Zdravstveno stanje mu se zakomplikovalo nakon operacije viška kože! FOTO

Izvor: Pančevac-online.com, 26.Apr.2023

Ne zna koliko dugo će morati da bude u bolnici. Folker Darko Lazić oglasio se putem svog Instagram profila i rekao da je opet operisan. Naime, Darko je nedavno operisao višak kože, nakon čega su usledile komplikacije. Iako se činilo da se dobro oporavlja, on je sada opet završio na operacionom...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.