Izvor: Scandal.rs, 23.Okt.2018, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DARKO LAZIĆ BORI SE ZA ŽIVOT! U teškom je stanju, životno ugrožen! NA APARATIMA ZA DISANJE

Direktor bolnice KBC Zemun Dragoš Stojanović za Kurir je rekao da je pevač Darko Lazić, koji je doživeo tešku saobraćajnu nesreću, životno ugrožen “Darko Lazić je u teškom stanju, životno je ugrožen i to je sve što mogu da kažem”, rekao je dr Stojanović za Kurir. Pevač je prvo odveden na operaciju, ali lekari nisu The post DARKO LAZIĆ BORI SE ZA ŽIVOT! U teškom je stanju, životno ugrožen! NA APARATIMA ZA DISANJE appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

BRAVO, SRCE MOJE: Zerina PONOSNA na Baneta, evo i zbog čega! (VIDEO)

Izvor: Scandal.rs, 24.Okt.2018, 00:12

Nekoliko zadrugara nestrpljivo čeka svoj red na odgovaranje u kvizu znanja koje se uveliko održava u Beloj kući. Darko Tanasijević je poželeo sreću Banetu Čolaku koji je seo pored njega kako bi izvukao svojih pet pitanja. “Džim Morison je bio pevač koje grupe?”, glasilo je prvo pitanje,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.