DARKO KOSTIĆ ČIM BUDE BOLJE IDE NA SUD! Nakon SKANDALA  tereti se ZA OVO DELO?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2023, 16:24

DARKO KOSTIĆ ČIM BUDE BOLJE IDE NA SUD! Nakon SKANDALA tereti se ZA OVO DELO?!

Nove informacije potresne priče!

Nakon kratkog oporavka modni kreator Darko Kostić koji je za vikend od strane prijatelja A. M. povređen staklenom čašom udarcem u glavu, trebalo bi bi da se 10. avgusta pojavi na suđenju u Prvom osnovnom sudu u Beogradu, gde se protiv njega vodi proces, zbog osnovane sumnje da je 19. aprila prošle godine, oštećenog Š. H. vezao u špajz u svom ateljeu, te nožem pretio da će ga ubiti, navode mediji.

Podsetimo, postupak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << protiv Kostića se u Prvom osnovnom sudu vodi već duže vreme, a on se navodno na nekoliko suđenja nije pojavljivao, te je za njim bila raspisana poternica.

Ipak, beogradska policija uspela je da mu uđe u trag i dovede ga na optuženičku klupu, piše "Alo".

Modni kreator je u ponedeljak primljen u Urgentni centar, jer ga je, navodno, A. M. udario čašom i posekao ga iza uha i po glavi. Sa obilnim krvarenjem Kostić je primljen u bolnicu, gde su mu sanirane povrede, a A. M. je uhapšen. On se, kako se nezvanično saznalo, branio tvrdnjom da je Kostića napao u samoodbrani, jer ovaj, navodno, nije želeo da ga pusti napolje iz svog stana.

Inače, Kostiću se u Prvom sudu sudi zbog lišenja slobode i ugrožavanja sigurnosti Š. H., za šta je Tužilaštvo tražilo da ga sud oglasi krivim i osudi na najmanje dve godine zatvora.

Kostić negira navode krivične prijave i tvrdi da mu je sve "namešteno".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.