DARKO DOŽIVEO SLOM: Krici i urlici odjekuju bolnicom, doktori ga smirivali - evo šta se DESILO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Nov.2018, 23:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DARKO DOŽIVEO SLOM: Krici i urlici odjekuju bolnicom, doktori ga smirivali - evo šta se DESILO!

Potvrdila pevačeva baka.

Kako piše "Kurir", Darko Lazić doživeo je emotivni slom nakon višesatne operacije noge u sredu! Pevač je nakon buđenja iz anestezije urlajući dozivao ćerku Lorenu, molio je da mu je dovedu kako bi je zagrlio i poljubio, pa su lekari navodno morali da mu daju lek za smirenje.

VANREDNO STANJE U BOLNICI! Darkovi roditelji UZNEMIRENI zbog šok informacije! Pevač gubi jednu od NAJBITNIJIH STVARI!

Kad vidim OVAKVE stvari u Kijinoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << knjizi, slikam stranicu i odmah joj ŠALJEM! Smešno! (VIDEO)

Nakon dve nedelje provedene u KBC Zemun, lekarski tim doneo je odluku da je Darko spreman za najkritičniji zahvat - operaciju noge, kada su mu ugradili veštački kuk, kao i klin na butnoj kosti. Intervencija je trajala šest sati i bila je veoma komplikovana, baš kao i pevačevo stanje kad se probudio. Kako dalje navodi ovaj list, Lazić je teško podneo povratak u realnost.

PRVI PUT posle dve nedelje Darko Lazić NA NOGAMA, ali polomljena rebra STVARAJU NOVE PROBLEME!

- Darko veoma teško psihički podnosi sve što mu se desilo. Često bunca, spominje svoju porodicu, doziva verenicu Marinu i ćerku Lorenu, ali nikada do sad nismo videli ovako nešto. Čim se probudio počeo je da doziva Lorenu. Najpre je molio medicinsku sestru da je pozove video-pozivom, a kad mu je ona objasnila da ne može, počeo je da kuka. Krenuo je da plače i da vrišti, bilo je užasno. Orila se intenzivna nega, svi pacijenti u sobama pored mogli su da ga čuju, i svi su bili u čudu. Nikad takav zvuk nisam čula - priča izvor iz bolnice za "Kurir" i dodaje da je Lazić zahtevao da mu dovedu ćerku.

KAKO IH NIJE SRAMOTA! Narod napao DARKA LAZIĆA: Žale se što mu je UGRAĐEN VEŠTAČKI KUK, a NE ZNAJU ISTINU!

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) on May 25, 2018 at 9:04am PDT

- Prvo smo pomislili da ga nešto boli, a onda je govorio: "Dovedite mi moju Lorenu! Moram da je vidim! Da li ona zna da sam ja u bolnici, kako je to podnela?!". Sestra je pokušala da ga umiri i rekla mu je kako će mu porodica sve objasniti čim malo dođe sebi, a njega je tada uhvatila panika i nastavio je da viče: "Moram što pre da ozdravim! Moram zbog moje ćerke da budem dobro! Je l' pita ona za mene, nije me valjda zaboravila? - nastavlja izvor i dodaje da je sestra u tom momentu pozvala u pomoć doktora.

NAJNOVIJE INFORMACIJE! Darko će dobiti ŠTAKE! Oglasili se lekari, evo koliko će još LEŽATI U BOLNICI

- Čovek je od ridanja i suza dobio ospice po licu i počeo je da bunca i kašlje. Ponavljao je da će umreti ako ga je ćerka zaboravila. Doktor je odmah došao i rekao da mu se da nešto za smirenje, nakon čega je zaspao. Bukvalno svi na odeljenju su bili uplašeni i potreseni. Doktori objašnjavaju da se to dešava nakon teških operacija, iako nije često, kao i da ume da bude vrlo neprijatno za one koji to posmatraju. Srećom, posle se malo smirio i normalno je reagovao, ali je nastavio da spominje Lorenu - kaže izvor, a ove navode je potvrdila i Darkova baka Milka.

- Darko je tražio da vidi ćerku, ne znamo šta da radimo. Plakao je za njom, bori se samo zbog nje da preživi. Ona mu je sve na svetu! Svaka čast i ocu i majci, ali dete je dete - kaže uplakana baka Milka i dodaje da se pevač konačno oporavlja:

- Sve je bolje, hvala bogu. Samo neka se ovako nastavi. Mislim da nema mnogo opasnosti, ali mi i dalje brinemo. Ovo je najteži udarac koji čovek može doživeti, da ti dete danima leži u bolnici. Svi ga obilaze i brinu o njemu, ne ostavljaju ga ni dan.

(PAPARACO SNIMAK) Dok se Darko Lazić bori za život, vidite ŠTA radi Ana Sević (VIDEO)

Darkov oporavak trajaće bar šest meseci

Zdravstveno stanje Darka Lazića zasad je stabilno, ali oporavak će potrajati bar šest meseci, dok će u bolnici morati da ostane još minimum mesec dana. Folker je dobro podneo operaciju butne kosti i ugradnju veštačkog kuka, nakon čega je mirno podneo noć u KBC Zemun. Svakim danom se bolje oseća, a nedavno je lagano počeo i da komunicira sa medicinskim osobljem koje je uz njega 24 sata. Pevačev otac Milan, majka Branka i verenica Marina posetili su ga danas u ranim jutarnjim satima pre vizite, ali se nisu dugo zadržavali jer on zbog intervencije trpi jake bolove. Lekari su savetovali porodicu Lazić da ne bi trebalo mnogo da se napreže i uzbuđuje, već da postepeno komunicira.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.