DARA BUBAMARA PONOVO U LUDOJ BRZOJ VOŽNJI! Snimala se za volanom dok je davala gas na besnoj mašini

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jul.2023, 22:56

DARA BUBAMARA PONOVO U LUDOJ BRZOJ VOŽNJI! Snimala se za volanom dok je davala gas na besnoj mašini

Ponovo krši zakon?

Naša popularna folk pevačica Dara Bubamara, nedavno je u medijima izjavila da voli brzu vožnju i da voli kada adrenalin prolazi njenim venama.

Međutim, mnogo puta su je kritikovali da krši zakon i vozi jako brzo, ali i snima kako brzo vozila i to obično jako skupocene i "besne" automobile.

Ovog puta, Dara je uradila isto, čini se da je komentari ne dotiču, te je vozila tokom dana i snimala svoj papreno skup automobil, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mu dodaje gas.

U jednom trenutku je brzinometar pokazao i 111 kilometara na sat, a imajući u vidu da je bilo tokom dana, kao i da se na snimku koji je objavila na Instagramu jasno vidi da ima još vozila pored nje koje pretiče, sigurni smo da baš i nije najsigurnija vožnja.

Pored toga, ograničenje brzine u naseljenim mestima je do 40 kilometara na sat, pa bi sigurno bilo vrlo neprijatno da ju je zaustavila saobraćajna policija kako zbog brzine, tako i zbog korišćenja telefona tokom vožnje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.