DAO ŽIVOT DA BI DOBIO DETE, A NIJE STIGAO NI DA GA ZAGRLI! Tragičan život pokojnog Begovića tera suze na oči!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2023, 22:17

DAO ŽIVOT DA BI DOBIO DETE, A NIJE STIGAO NI DA GA ZAGRLI! Tragičan život pokojnog Begovića tera suze na oči!

"Cela Enesova porodica je s Alminom, njena takođe, i svi smo u velikom bolu".

Sin pevača Enesa Begovića Armin Begović sahranjen je prekjuče na gradskom groblju Bare u Sarajevu, a kako je otišao prerano, nije dočekao ni da drži bebu u naručju, što mu je bila najveća želja.

Pevačev sin je dao život da bi dobio dete, tako što je prestao da prima injekcije za autoimunu bolest koju ima od rođenja, a kada je bakterija napala njegov organizam, na kraju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se sve, nažalost, završilo kobno.

- Armin je godinama bolovao od autoimune bolesti i stalno je morao da prima injekcije koje regulišu stanje u njegovom organizmu. Imao je problem s kostima, nije smeo da preskače terapiju. Pošto je sa suprugom dugo pokušavao da dobije dete, prestao je da prima terapiju. Priča se da su mu doktori rekli da bi i prehlada mogla da mu napravi haos u organizmu, ali on je želeo dete više od svega. Žarko je hteo da postane tata, prestao je da uzima terapiju i zaista je Almina zatrudnela. To im je bila najveća radost. Nažalost, posle mu je neka bakterija napala organizam i nije uspeo da je pobedi. Duša me boli kad pomislim da je, što se kaže, život dao da postane otac, a nije stigao da drži bebu u rukama, čemu se najviše radovao - priča za "Republiku" prijatelj porodice Begović.

- Kad mu je supruga zatrudnela bili su presrećni. Međutim, nakon nekoliko meseci bakterija koju je dobio napala je Arminu bubrege i to je bio kraj. Lekari su se borili, ali nisu mogli da ga spasu. Šta još da vam kažem! Tuga i velika bol. Enes se do poslednjeg trenutka nije odvajao od njega - zaključio je izvor.

Jedina istina je da je kod kuće, okružena dragim ljudima i u velikoj tugi, a drugo ne bih da komentarišem u ovim trenucima. Žena je u drugom stanju, ima pravo da ode u bolnicu na pregled s obzirom na to da se termin za porođaj bliži. Nema potrebe da se izmišljaju priče o carskom rezu. Cela Enesova porodica je s njom, njena porodica takođe, i svi smo u velikom bolu. Nadamo se da će trudnoća da prođe kako treba. Samo ona zna kako joj je sada, kako je celoj porodici zbog ove tragedije. Šta više da vam kažem - rekla je kuma Enesa Begovića za pomenuti portal.

Pevačev sin je od rođenja imao autoimuno oboljenje s kojim se borio godinama, a najveću ulogu u toj, nekad i svakodnevnoj, borbi za zdravlje imao je Enes Begović, koji je sa sinom obišao mnoge klinike i doktore. Oni su bili upoznati s raznim metodama i načinima kako da sin pevača očuva zdravlje na najbolji mogući način, ali niko nijednog trenutka nije mogao da pretpostavi da jedna bakterija može da napravi takav kolaps u organizmu, te i da dovede do smrti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.