DAO SI SEBI SLOBODU DA MENE KUDIŠ! Zvezdan i Car oči u oči, pred ŽESTOKIM SUKOBOM: Zavozao si se!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2023, 17:29

"DAO SI SEBI SLOBODU DA MENE KUDIŠ!" Zvezdan i Car oči u oči, pred ŽESTOKIM SUKOBOM: "Zavozao si se!"

"Nisam ja promenio mišljenje o tebi naglo."

Filip Car i Zvezdan Slavnić su se našli u rehabu nakon emisije "Delegati" te su započeli razgovor o njihovom odnosu i to pred sukob.

Zvezdan je zamerio Caru jer je sebi dao za pravo da ga kritikuje, ali mu ni Filip nije ostao dužan.

- Smatram da me ne poštuješ, jer si rekao neke stvari, koje su me u momentu pogodile - rekao je Zvezdan.

- Rekao sam stvari koje su se ticale tvog ponašanja. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nije bilo adekvatno, jer smatram da si na većem nivou od toga. Video sam šta radiš, promenio sam mišljenje. Zavozao si se, zaludeo. Otišao si u pogrešnom smeru. Ne znam šta ti vidiš tu loše? Više stvari ja tebi mogu zameriti, nego ti meni. Nisam rekao da si pi*ka, nego da sam te gledao ozbiljnije od onoga, što si ti pokazao. Nisam ja promenio mišljenje o tebi naglo. Nisi svestan nekih stvari, kao što ja nisam bio svestan. Meni su moji govorili da sam ih razočarao, jer sam radio pogrešne stvari - rekao je Car.

- Bio sam u odnosu petnaest godina, ne mogu da objasnim neke stvari i svoje postupke. Dao si sebi slobodu da me kudiš, čak i pored toga što si i sam radio - rekao je Zvezdan.

- Od tebe i Zole mogu da prihvatim kritiku. Ne bunim se, jer znam da imate pravo da mi kažete gde grešim. Da si ti meni rekao, ovo što sam ja tebi, ne bih se bunio. Nemoj gorima od sebe da dopuštaš da te loše komentarišu - rekao je Car.

- Možda sam se zavozao, možda nisam. Ja kad krenem da pričam, ne umem ni da kažem šta želim - rekao je Zvezdan.

- Ti najlepše pričaš s ljidima sa strane - rekao je Car.

- Ne umem da se svađam. Ja tako ne rešavam probleme - rekao je Zvezdan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.