DAO SAM JOJ STOTINE HILJADA! Rat do istrebljenja - Zvezdan i Ana izneli novu turu prljavog veša iz braka

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2023, 07:51

"DAO SAM JOJ STOTINE HILJADA!" Rat do istrebljenja - Zvezdan i Ana izneli novu turu prljavog veša iz braka

Ne polazi im za rukom da nađu zajednički jezik!

Tokom emisije "Pitanja novinara" pokrenuta je tema o odnosu Zvezdana Slavnića i Ane Ćurčić. Njih dvoje su izneli sav prljav veš iz njihove dugogodišnje veze.

- On je rekao da mu nismo dali da radi, ja i njegova majka i da si rekao da si bio godinu i po dana okej nakon izlaska (iz zatvora). Kako si bio okej? Ja kažem da je 10 meseci bio kako jedan muškarac treba da bude prema jednoj ženi, gde je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << on meni govorio da je to bilo i više. Rekao je da sam ja za to vreme bila nikakva, sad ćutimo. Objašnjavam zašto sam ja bila nikakva - rekla je Ana.

- Nisam htela da mi daš da radim zbog toga i toga. Kratko i jasno! Znamo da si žrtva, ali nećeš moći tako da živiš ceo život - rekao je Zvezdan.

- Ja mislim da je velika laž da Ana nije dala. Kada smo nas troje popričali, to nije bio neki novac, da je njemu posao to koji i ne zna - rekla je Ana.

- To nema veze sa životom - dodao je Zvezdan.

- Ti si meni na to rekao ''svaka ti čast'' i bilo je preko Moke, ti vrlo dobro znaš, da ne pričam sada. Ja ništa u životu nisam mogla njemu da zabranim - rekla je Ana.

- Pričaš ovde 60 dana da ti ništa nisam pomogao u životu - rekao je Zvezdan.

- Jako malo si mi pomogao - odgovorila je Ana.

- Jednostavno treba da se uzme papir i da se kaže toliko i toliko. To je ljubav. Nisam znao da to treba da zapisujem. Ja govorim da sam joj dao stotine hiljada - rekao je Zvezdan.

- Čega bre? Čega bre? - pitala je Ana.

- Još samo da vidim kako da rešim godine koje sam joj ukrao, samo da vidim kako to da iskalkulišem i to je to - rekao je Zvezdan.

- Nije bilo patologije u našem odnosu, bilo je straha. Manipulacije velike i straha - rekla je Ana.

- Ona je zadnjih godina patološki počela da laže! Hvala Bogu nije za te veće stvari, ali u toku dana ume da slaže 20 puta - rekao je Zvezdan, a zatim dodao:

- Ti si uništila svoj život! Nemoj da foliraš više nikoga - rekao je Zvezdan.

- Šta sam praštala, koliko sam praštala... - rekla je Ana.

- Što si praštala? Jesi bila naterana? Što nisi pobegla? - pitao je Zvezdan.

- Ana je htela da ode od Zvezdana, to može da posvedoči moja majka, gospodin mi naravno nije dao. Gospodin je prokockao sav novac koji je imao, dovodio žene u naš stan.. Marš bre! Sram te bilo! - rekla je Ana.

- Sad se stvarno nerviram, ali ću iskulirati. To kad me prokuneš tebi će samo da se desi. Hvala ti na kletvi - rekao je Zvezdan.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.