DANIJELI VRANIĆ PONOVO POZLILO!

Izvor: Kurir, 07.Mar.2012, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DANIJELI VRANIĆ PONOVO POZLILO!

Vraćena u bolnicu! Danijela Vranić ponovo je juče ujutru hitno prebačena na VMA, kaže za Kurir izvor blizak pevačici. Pevačica je u teškom stanju dovezena na Vojnomedicinsku akademiju, gde se lečila do sredine protekle sedmice.

Vraćena u bolnicu!

Danijela Vranić ponovo je juče ujutru hitno prebačena na VMA, kaže za Kurir izvor blizak pevačici. Pevačica je u teškom stanju dovezena na Vojnomedicinsku akademiju, gde se lečila do sredine >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << protekle sedmice.

- Kad su je otpustili sa VMA, planirala je da ode na dvonedeljni odmor, ali joj je u ponedeljak uveče pozlilo. Nakon što je popila lekove, malo se oporavila, da bi joj juče ujutru ponovo pozlilo. Hitno je prebačena u bolnicu. Postoji velika opasnost da joj je voda koja se pojavila u organizmu ugrozila vitalne funkcije, zbog čega su lekari njeno trenutno stanje ocenili kao krajnje ozbiljno. Odmah po prijemu ukazana joj je pomoć, a tokom dana utvrđena je i terapija. U bolnici će ostati do daljeg, tačnije dok se ne steknu uslovi za njeno otpuštanje - naglašava sagovornik Kurira.

Podsećanja radi, Danijeli je usled hormonskog poremećaja ugrožen rad srčanog mišića, jetre, ali i drugih organa, zbog čega je nedavno hospitalizovana na VMA. Pevačica je pre nekoliko dana izjavila da se oseća bolje i da se sprema za odlazak u Dubai, gde je nameravala da ostane dve nedelje. Međutim, odmor će, po svemu sudeći, morati da pričeka.

Pokušali smo da stupimo u kontakt s Vranićkom, ali se na njen telefon javljala nama nepoznata ženska osoba, koja nije želela ni da se predstavi ni da komentariše Danijelino trenutno zdravstveno stanje.

(D. D.)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danijeli Vranić ponovo pozlilo, hitno prebačena u bolnicu!

Izvor: S media, 07.Mar.2012

Danijela Vranić ponovo je juče ujutru hitno prebačena na VMA, jer je bila u teškom stanju..

Nastavak na S media...

Danijeli Vranić ponovo pozlilo, hitno primljena u bolnicu?

Izvor: medio.rs, 07.Mar.2012

Navodno zbog pogoršanog zdravstvenog stanja juče ujutro hitno prebačena na VMA.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.