DANIEL KAJMAKOSKI POSTAJE OTAC! Pevač objavio fotku trudne supruge i otkrio pol bebe: Čekamo te...

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2023, 17:56

DANIEL KAJMAKOSKI POSTAJE OTAC! Pevač objavio fotku trudne supruge i otkrio pol bebe: "Čekamo te..."

Čestitke samo pristižu...

Pop pevač Daniel Kajmakoski, u januaru ove godine stao je na ludi kamen, a sada je objavio da postaje otac i da je njegova žena trudna.

On je lepu vest podelio na svom Instagram profilu, uslikao je izabranicu i tom prilikom otkrio pol bebe.

- Kada se ljubav pretvori u život, sreća dobija jedno ime. Čekamo našeg malog dečaka - napisao je Daniel uz fotografiju trudne supruge, otkrivši da čekaju sina.

Inače, on >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je rodom iz Makedonije, a karijeru je gradio u Beogradu. U jednom trenutku iznenada se povukao iz medija zbog porodičnih problema.

On se razveo od 13 godina mlađe misice Kristine Dimitrijevske, a u januaru 2023. je na Instagramu objavio da se ponovo oženio. On je tada podelio fotografije sa opštinskog venčanja, a svojoj izabranici uputio je emotivne reči.

- Volim te, ne samo zbog onoga što jesi, već i zbog onog što sam ja kada sam sa tobom - posvetio je Daniel supruzi.

A post shared by Daniel Kajmakoski (@daniel_kajmakoski)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.