DANAS SU SE PRAVE VREDNOSTI IZGUBILE! Cakana POTKAČILA Tijanu eM zbog PESME Žena od sultana!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Avg.2022, 14:38

"DANAS SU SE PRAVE VREDNOSTI IZGUBILE!" Cakana POTKAČILA Tijanu eM zbog PESME "Žena od sultana"!

Bez dlake na jeziku

Sinoć je održano poslednje veče 61. Dragačevskog sabora trubača u Guči.

Na glavnoj bini festivala pored mnogobrojnih trubača koji su se takmičili, nastupile su i tri naše najpoznatije pevačice narodne muzike, Snežana Đurišić, Dragica Radosavljević Cakana i Ana Bekuta.

Cakana se za naš portal SrbijaDanas.com prisetila svojih početaka i tom prilikom istakla da je mlađim kolegama mnogo lakše da grade karijeru u sadašnjem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vremenu:

- Mlađim kolegama je mnogo lakše sada, tako se radi, ja se trudim da se tome prilagodim. Ja nisam na tim društvenim mrežama aktivna i nisam nikog angažovala da to radi umesto mene. I dalje radim punom parom, i dalje sam aktivna i dalje me ljudi zovu bez obzira na Instagram, Jutjub, imam ja sve to, ali radim onako kako sam radila godinama - rekla je Cakana.

Ona je takođe izjavila kako smatra da su se u današnjem periodu izgubile prave vrednosti:

- Žao mi je što u našoj kulturi, tradiciji, u svemu onome što predstavlja vrednost našeg naroda, ne postoji neka granica, jer prosto ne možete da pevate svašta. Meni to ide na nerve. U današnjem periodu su se prave vrednosti izgubile. Ja poznajem devojku koja je pevala pesmu "Sultan", vrlo dobro poznajem pevačicu, slatka devojka i dobra, nije ona kriva, ali u sred Srbije da pevaš "Sultana" i da to bude hit nama, stvarno onda. Mislim da su Turci pobegli od nas i rekli da je ovo lud narod. Mi ne poštujeno naše vrednosti u opšte - zaklučila je ona.

Šta je još Cakana rekla, možete pogledati u videu ispod:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.