DANAS RIBA I PO, A NEKAD...? Pogledajte ŠOK TRANSFORMACIJU Maje Berović! Nećete je prepoznati! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jul.2019, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DANAS RIBA I PO, A NEKAD...? Pogledajte ŠOK TRANSFORMACIJU Maje Berović! Nećete je prepoznati! (VIDEO)

Ulagala u sebe!

Pevačica Maja Berović tokom leta nastupa širom Starog kontinenta, a svaki slobodni trenutak koristi da se kupa i sunča u bazenima i na moru.

Maja je sve aktivnija na društvenim mrežama, a obožavatelje često iznenađuje provokativnim fotkama, na kojima su njene bujne obline u prvom planu.

Malo vitamina D 😉☀️☀️☀️

A post shared by Maya Berovic (@mayaberovicofficial) on Jul 22, 2019 at 2:12am PDT

Nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njenih poslednjih slika koje je postavila na Instagram oduševilo je njene obožavaoce, pa se komplimenti upućeni pevačici samo nižu na ovoj društvenoj mreži.

Za jednu racicu ne postoji nista ljepse od sunca i mora 🥰Zelim vam lijep dan I saljem pozitivne vibracije sa Jadrana 🤩🦀🦀🦀

A post shared by Maya Berovic (@mayaberovicofficial) on Jul 21, 2019 at 7:55am PDT

Međutim, Maja Berović nije uvek izgledala tako dobro. Nedavno je isplivao njen video sa početka karijere, na kome se jasno vidi da je Maja doživela neverovatnu transformaciju. Mnogi fanovi bili su šokirani, jer je popularna pevačica bukvalno promenila lični opis.

 Pogledajte kako je nekada izgledala.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.