DANAS RADI KAO ISTRAŽIVAČ NA UNIVERZITETU U ITALIJI: Život pobednice srpskog Idola preokrenuo se za 180 stepeni!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jun.2023, 07:20

DANAS RADI KAO ISTRAŽIVAČ NA UNIVERZITETU U ITALIJI: Život pobednice srpskog Idola preokrenuo se za 180 stepeni!

Objavila veoma uspešan singl, pa se povukla sa scene!

Cveta Majtanović, koja je stekla popularnost kao pobednica prvog muzičkog takmičenja "Idol" u Srbiji, danas se ne bavi muzikom, već je usmerila svoju karijeru ka akademskom svetu.

Nakon pobede na "Idolu", Cveta je snimila pesmu i spot, učestvovala na Beoviziji, a zatim se povukla sa muzičke scene.

Majtanovićeva je svojim glasom oduševila Srbiju i region tokom takmičenja 2003. godine. Nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trijumfa u "Idolu", objavila je veoma uspešan singl "Nisam ista", koji je u Srbiji bio proglašen za hit godine.

Pokušala je ponovo da se okuša u muzici 2008. godine na "Beoviziji", gde je zauzela visoku petu poziciju.

Međutim, Cveta je odlučila da se posveti akademskoj karijeri. Završila je master studije iz oblasti inženjerstva i menadžmenta na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu, a danas radi kao istraživač na Univerzitetu u Trentu u Italiji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.