DANAS JE ROĐENDAN MOJE POKOJNE SESTRE Maja u suzama, slomila se pred Anom - Više ne veruje da je živa

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2023, 01:47

"DANAS JE ROĐENDAN MOJE POKOJNE SESTRE" Maja u suzama, slomila se pred Anom - Više ne veruje da je živa

Nekada najsrećniji dan, danas je najtužniji za nju!

Dok je večerala za crnim stolom, Ana Ćurčić je porazgovarala sa Majom Kovačević, koja ceo dan nije bila sva svoja, što je zadrugarka i primetila, te je upitala šta joj je.

- Šta te muči, nešto nisi svoja? - pitala je Ana.

- Nije mi dobro, danas je rođendan mojoj pokojnoj sestri, a napadali su me da sam htela da izotimam pare. To je laž. Ja nikad ništa ovde nisam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uzela nikome, ne bih zlobnim ljudima, a ne ovima kojima bih pomogla. Napadali su me i svašta izgovorili. Dobila sam nervni slom i klela sam se u dete - govorila je Maja krzo suze.

- Govorili su mi kradljivice, laž je da sam menjala spisak. Na sastanku je trebalo sve da se reši, a nisu mi dali da dođem do reči. Sve je poteklo od Miljane, da bi na kraju rekla da se z*jebavala - zaključila je Kovačevićeva.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.