DANAS BI NAPUNILA 12 GODINA: LIšena je života, detinjstva i osmeha - ČERKA glumca Miše Janketića SLOMLJENA

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2023, 16:03

DANAS BI NAPUNILA 12 GODINA: LIšena je života, detinjstva i osmeha - ČERKA glumca Miše Janketića SLOMLJENA

Voljena ćerka, sestra, unuka, drugarica...

Kosta Kecmanović 13-godišnjak koji je hladnokrvno ubio 3. maja osmoro učenika, svojih drugara i pripadnika obezbeđenja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, a tokom krvavog pira ranio je još šestoro drugova i nastavnicu istorije.

Među tragično nastradalom decom je i 11-godišnja devojčica A. B. koja bi danas napunila 12 godina, ali sudbina je htela drugačije.

Ćerka legendardnog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << glumca, Miše Janketića, Iva je poznavala nastradalu devojčicu. Bila je dobra drugarica njenoj ćerki.

- Samo da što duže ostane bezbrižno i srećno dete... Želja je svakog roditelja... Naša deca su preko noći, ne sazrela, nego ostarila! Našoj deci škola više nikada neće biti ista... Naša deca više nikada neće biti bezbrižna... Tuga, strah i bol koja razara svaki delić duše i tela... Mi smo svoju decu jutros zagrlili i poljubili - kroz suze su izlazile reči.

Ana... učenica petog razreda, nasmejana, bezbrižna, pametna devojčica... Zojina drugarica... Danas bi Ana slavila svoj rođendan, a danas se čuje tišina koja guši i muk - glasile su pretužne reči.

Nesrećna devojčica bi danas 6. maja napunila bi 12 godina, a umesto proslave rođendana biće sahranjena u ponedeljak na Novom Groblju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.