DANAK NEISKUSTVU: Sajber seks Mimi Oro i Marka Vanile

Izvor: NaDlanu.com, 26.Nov.2013, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DANAK NEISKUSTVU: Sajber seks Mimi Oro i Marka Vanile

Tresla se gora rodio se miš. Prvo hteo trojku sa njenim drugom a na kraju se završilo samo sa pornografskim fotografijama.

- Marko je pozvao Mimi i bukvalno počeo da onaniše dok su razgovarali telefonom i to joj je potvrdio. U jednom trenutku je predložio a kasnije i molio da dođe do nje, ali je ona to odbila te se sve završilo na virtuelnom seksu i Vanilinom onanisanju preko žice - potvrđuje naš izvor. A da je situacija i preko žice bila vrela, govori i činjenica da je Vanila >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << hteo odmah da dođe do Mimi. Ipak to mu nije pošlo za rukom.- Govorio je Mimi kako i koliko voli analni seks ali i seks bez zaštite. Na to mu je ona predložila trojku ali sa njenim drugom koji je biseksualac, na šta je on kao iz topa pristao - tvrdi naš izvor. Kako se ništa od ovoga nije desilo, Vanila se zadovoljio time da pošalje starleti par fotografija svog polnog organa i kako onaniše a za uzvrat je tražio da mu Mimi fotografiše svoje usne i grudi - tvrdi izvor za "Alo!".

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Marko Vanila i Mimi Oro imali seks preko telefonske žice!

Izvor: Svet plus, 26.Nov.2013

Mimi Živanović, iliti poznatija kao Oro, voli bivše farmere. Pre nekoliko dana usnimljena je u noćnom klubu sa Andrijom Akijem Markovićem, a sada se izgleda ustremila na Marka Vanilu.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.