DALJE NEĆE MOĆI: Aleks Nikolić potpuno zarobljena, pokušala je da se skloni u bezbednu zonu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2023, 15:21

DALJE NEĆE MOĆI: Aleks Nikolić potpuno zarobljena, pokušala je da se skloni u bezbednu zonu (FOTO)

Ostala je zatečena u trenutku...

Jaka oluja, koja je juče napravila haos u Sloveniji, danas je stigla u Srbiju. Strašno nevreme zahvatilo je i našu prestonicu, gde duva jak olujni vetar, kiša lije i ne namerava da prestane, a nevreme je praćeno gradom.

Na ulici se u nezgodnom trenutku našla i bila zarobljena pobednica "Zadruge 6" Aleksandra Nikolić, koja se sklonila od kiše. Iako je dan, Beograd je zahvatio mrak, a Aleks je sve ovo usnimila i okačila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na društvenu mrežu Instagram.

Aleks je usnimila haos i preko snimka stavila tužni emotikon.

Inače, Aleks se nedavno vratila u Srbiju iz Pariza, gde je putovala sa svojim verenikom Filipom Carem. Trenutno se nalazi usred drame između njenog sadašnjeg partnera i bivšeg dečka Dejana Dragojevića.

Car je potkačio Dejana i njegovu sadašnju devojku, na šta je Dragojević žestoko uzvratio, a nije poštedeo ni Nikolićevu. Filip se zbog ovoga besno obratio Dejanu tokom "lajva" na društvenoj mreži TikTok.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.