DALILINA KUMA uživo u programu pustila CAREVU GLASOVNU PORUKU! Besna na Filipa zbog ovog zahteva: Foliranti!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2023, 09:27

DALILINA KUMA uživo u programu pustila CAREVU GLASOVNU PORUKU! Besna na Filipa zbog ovog zahteva: "Foliranti!"

Javno potkačila Filipa i Aleksandru!

Lazar Čolić Zola i Slađa Lazić gostovali su u emisiji "Narod pita". Gledaoci su imali prilike da se uključe uživo u program i da razgovaraju sa bivšim zadrugarima o dešavanjima u rijalitiju.

U emisiju se uključila bivša kuma Dalile Dragojević i Dejana Dragojevića, Gordana Vasić. Ona se obračunala sa Zolom jer smatra da je on folirant i da kopira Filipa Cara. Kuma se zatim osvrnula na Carevo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ponašanje.

Ona je otkrila da Filipa dobro poznaje, a da je sada upoznala i Aleksandru Nikolić, te je tom prilikom u uživo programu pustila njegovu glasovnu poruku, nakon koje je dodala da ni od Nikolićeve nije dobila čašu vode, kao ni od Dalile.

- Sve su to foliranti. Ja Filipa Cara dobro poznajem, upoznala sam i Aleksandru. Slao mi je poruke sa Aleksandrinog profila, tražio je da budem kuma, ali da pokažem kako je bilo na venčanju Dalile i Dejana,  šta sam odnela od poklona i to sve, pa sam promenila mišljenje o njemu i njoj. Ti ljudi su foliranti. On je hteo da mu pošaljem šta sam sve odnela Dalili i Dejanu na svadbu, lepo su oni naučili školu od Dragojevića. Poslao mi je poruku: "Kumo da li hoćeš da te bacim po j*ja". To je glasovna poruka i ja to mogu da pustim na slušalicu - rekla je bivša kuma Dalile i Dejana, a ona pustila šaljivu poruku koju je dobila od Cara.

- Šta se radi? Ja već mislio da nešto filozofiraš, da te nasis*m j*jima za rano jutro. Šalim se legendo, šta se radi? Gde si? - glasila je glasovna poruka.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Filip Car je tražio da BUDEM KUMA njemu i Aleksandri na venčanju": Kuma Dalile Dragojević IZNELA ŠOK DETALJE, uključila se i razotkrila sve

Izvor: Blic, 18.Jun.2023

Bivša kuma Dalile i Dejana Dragojevića otkrila je da je Filip Car tražio da mu bude kuma na venčanju sa Aleksandrom Nikolić.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.