DALILIN BIVŠI ČEKA BEBU - pobednik rijalitija postaje otac: Objavio prelepe vesti

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2023, 20:15

DALILIN BIVŠI ČEKA BEBU - pobednik rijalitija postaje otac: Objavio prelepe vesti

Svi se pitaju kako se Dalila oseća.

Jedna lepa vest obradovala je celu rijaliti sferu, a to je da Jelena i Mladen Vuletić očekuju drugo dete.

Mladen, pobednik sedme sezone rijaitija Parovi, objavio je fotografiju na kojoj je pozirao sa Jelenom.

Jelena je na fotografiji istakla njen trudnički stomak, a tom prilikom su otkrili i da je u pitanju devojčica kojoj će dati ime - Miona.

- Čekajuci Mionu, Mila nas je slikala - napisao je Mladen u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << opisu fotografije sa Jelenom.

Mladen Veuletić je bio poznat po učešću rijalitiju "Parovi" gde je ušao u vezu sa Dalilom Dragojević, koja se tada prezivala Mujić. Njihova veza je bila jako burna tokom rijalitija, te joj je udario i šamar jer je saznao da se ljubila sa drugom učesnicom u rijalitiju. Njihova veza je potrajala i nakon rijalitija. Ipak, ni njegovi ni njeni nisu podržavali ovu vezu koja je posle nekog perioda pukla.

Iako su bili nekad u ljubavi, Maden nije imao lepe reči za Dalilu tokom njenog učešća u Zadruzi 5 kada je bila u vezi sa Filipom Carem.

– Sve za kadar, sve za popularnost. Ne mogu da steknu popularnost na drugačiji način sem da prevare muža, i da diraju bolesnu decu. Mojoj Jeleni je pljuvala brata koji ima Daunov sindrom samo da bi došla u prvi plan. Svima je dirala mrtve, pokojne, na sve je spremna. Kako ona drugačije da ispliva u prvi plan. Ako treba sa petoro muškaraca da bude da bi bila u centru pažnje, biće. To je najgora osoba koja postoji na svetu, najveće zlo. Ona je jednostavno bolesna žena. Ne bih više o njoj, neka radi šta hoće laka joj crna zemlja -  tvrdio je Mladen jednom prilikom za Svet.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.