DALILI TREBA STAVITI KRUNU NA GLAVU! Astrolozi predvideli ko odnosi pobedu u Zadruzi - muškarac je u pitanju

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2022, 14:50

"DALILI TREBA STAVITI KRUNU NA GLAVU!" Astrolozi predvideli ko odnosi pobedu u Zadruzi - muškarac je u pitanju

Narad voli žrtve.

U Novom vikend jutru sa Jovanom Jeremić, gosti su bili Ružica Kralj, Ivan Gajić, Jovan Ilić, Vlada Kečina, Gordana Dragičević. Gosti su komentarisali Zadrugu 5 i potencijalnog pobednika najturbulentnije sezone rijalitija.

- Jedina koja sam rekla da će Dalila i Car da ostanu zajedno i da će živeti zajedno i imati dete posle. Dalila treba da pobedi, ali pobediće muškarac - rekla je Ruža.

- Dalila, ona će pobediti, ako ne pobedi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << muškarac, međutim Dalili treba kruna da se stavi na glavu - rekao je Vlada Kečina.

- Dejan, definitivno, i to narod voli, narod voli žrtve - rekao je novinar.

- Narod voli to, imamo Kiju koja je pobedila, koju je muž prevario. Ako pobedi neko ko je nemoralan, to nije relano, a ako pobedi neko ko je moralan, to se ceni. Dalila je njega ostavila pre nego što ga je prevarila - dodala je Jovana.

- Pobediće Dejan, gledano numerlološki, mada smatram da bi se Dalila i on rastali i da nisu ušli u Zadrugu - dodala je Goca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.