DALILA ŽELI DA ME PONIZI, ŽAO MI JE DEJANA! Ana otkrila DETALJE razgovora sa Biljanom! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jan.2020, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"DALILA ŽELI DA ME PONIZI, ŽAO MI JE DEJANA!" Ana otkrila DETALJE razgovora sa Biljanom! (VIDEO)

Razvezala jezik!

Milan Milošević večeras razgovara sa zadrugarima o aktuelnim dešavanjima u Beloj kući. Jedna od njegovih sagovornica u Šiša baru, bila je Ana Korać. Progovorila je o svom odnosu sa rođenim bratom njenog verenika, Dejanom Dragojevićem i njegovom ženom Dalilom Dragojević. Ana je istakla da joj nije jasno zašto je Dragojevići napadaju.

- Iskreno, ne znam. Ja sam pričala i sa dosta zadrugara da mi objasne ako sam negde pogrešila. Ako je to >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bilo negativno što sam iznela ono što sam gledala i da nisu bili u pravu za neke stvari i rekla sam da budu malo pozitivniji... Ako je to loše, ja ću da se izvinim odmah. Tokom nominacija je bilo jako ružno sa Daliline strane što mi je uputila te reči. Imam osećaj kao da Dalila želi mene da ponizi. Ne znam zbog čega. Nemaju razloga da se ponašaju tako prema meni. Ne razumem u čemu je problem? Kod nas nema problema. Oni uvek gledaju sebe. Da li su nekada pomislili kako je Davidu? Ja ne znam neke stvari koje su se dešavale - rekla je Ana.

Potom je Ana otkrila da je o porodičnim odnosima razgovarala i sa Biljanom Dragojević kojoj je teško što ne viđa sina i često plače.

- Ja sam napolju pričala sa Biljanom, ne može David biti kriv za sve. Biljani je jako teško zbog cele ove situacije. Znam kada smo bili na sahrani kada je deda umro. Biljani je jako bilo teško, prišla mu je i nacrtala srce na staklu. Njene reči su da nikada nije uvredila Dalilu, da su to izmišljotine koje ona priča, da Dejan nikada nije bio odbačen... Totalno dve različite priče. Žao mi je. Kao majka stalno plače i nervira se. Biljana nikoga ne krivi i njoj nije jasno zbog čega se Dejan tako ponaša. Bukvalno je Dejanu svoje poslednje dala, bio je miljenik i svi su ga voleli, posvetila se njemu i kaže: "Da mi tako vraća", a njih dvoje pričaju drugu priču - dodala je Koraćeva.

- Ja sam prošle godine pričala sa Biljanom posle svega što je rekla za mene, bilo bi mi jako neprijatno da sam u vezi sa Davidom, a da ne pričam sa njegovom mamom. Osećala bih se loše. Sela bih, otišla bih kod Biljane da vidimo da li možemo da rešimo problem. Biljana kaže da je Dalila nikada nije pozvala. Ja mislim da bi Biljana volela da vidi Dejana i da popriča sa njim i da vidi zbog čega se sve to desilo. To je jako ružno da ne pričaju - izjavila je Ana.

Ana Korać rekla je i da ju je iznenadilo Dejanovo ponašanje tokom današnjeg izdanja emisije "Radio Amnezija", a zatim je i odgovorila na pitanje Milana Miloševića koje je glasilo: "Da li misliš da je Dalila ljubomorna na tebe?".

- Nema potrebe. Ne znam što se tako ponašaju i ono što je Dejan danas pričao na radiju, to je meni odvratno. Ja sam ta koja oprašta. Ne znam kako može da izgovori takve reči za brata? Tako se osećam loše! Jako ružno, iskreno. Plakala sam za stolom, jer nisam imala snage. Kad god se pokrene ta tema za Davida, jer znam koliko mu je teško, nisam imala snage da pričam. Ovo je porodica i znam kako se osećaju Biljana i David, ovde sam sama, da su Dalila i Dejan okej prema meni možda bi mi bilo lakše - rekla je Koraćeva.

- Videla sam da je Dalila gledala Stefana, ali ne znam šta je u njenoj glavi. Meni je Dejana žao. Žao mi je... To nikome nisam govorila... Nekako, vidim u njemu da je dobar dečko, znam šta mi je sve David pričao za njega, da je dobrica. Njega se niko nije odrekao, ali mislim da je on tu svestan da je on tu sa njom i da nema izlaza. I ukoliko bude nekad loše, tu je gde je. Ja od njih tražim samo poštovanje - izjavila je Ana.

Pogledajte šta je sve otkriveno u ovom razgovoru:

Ana Korać OTKRILA od Čega se Dejan plaši !! pic.twitter.com/myTWLPWte9

— zdTUBE (@AdkoZd) January 6, 2020

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POPIĆEŠ TUŽBU: Zorica Marković ZAPRETILA Dalili - odgovaraće jer je spomenula NJEGA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jan.2020, 02:44

Sukob se produbljuje!..U Beloj kući nastala je opšta pometnja kada su zadrugari u emisiji ,,Gledanje snimaka" odgledali klip u kojem se Dalila Dragojević u izolaciji poverila Stefanu Kariću ispričavši mu detalje iz svog privatnog života...Zorica Marković imala je potrebu da prokomentariše sve...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.