DALILA ZAVRŠILA U SUZAMA: Srce u grudima samo što ne iskoči - zbog njega se oglasila putem socijalnih mreža!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Okt.2023, 07:24

DALILA ZAVRŠILA U SUZAMA: Srce u grudima samo što ne iskoči - zbog njega se oglasila putem socijalnih mreža!

Najponosnija je na njih!

Trenutno jedno od najaktuelnijih imena iz sveta domaćeg rijaliti programa i voditeljka koja je imala transfer meseca prešavši na ružičastu televiziju - Dalila Dragojević, već uveliko snima emisije za Pink i redovna je u studiju. Sve što ona uradi biva pomno ispraćeno od strane njenih fanova, publike i pripadnika sedme sile.

Svi smo svesni koliko je Dalila napredovala u svakom smislu od svog prvog pojavljivanja, pa do >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dana današnjeg, a u prilog napisanom svedoči i najnovija objava na njenom Instagram profilu. Dalila nam je svima otkrila koga najviše voli i zbog koga lije suze radosnice.

Dalila je kroz prethonih nekoliko godina imala jako turbulentan život. OId vrtglavog uspeha, do bolnih padova i ponovnog izdizanja na sam tron (kao što smo nedavno pisali, ona je uspela da ostvari ono najvažinije, a to je lična pobeda i uspeh).

Sada je putem Instagram storija podelila koja su to dva bića koja joj svakog dana izmame osmeh, zbog kojih joj srce zalupa i čak joj oči zasuze.

Oduvek je imala podršku svog oca Husa Mujića, te je sada odlučila da celom svetu pokaže koliko ga voli i koliko je vezana za njega.

Pored oca, na fotografiji smo mogli da vidimo i njenog čupavog kućnog ljubimca - macu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.