DALILA ZA VREME RAMAZANA URADILA NEOPROSTIVO! Dok se Dejan klanja u džamiji, evo šta radi njegova bivša žena!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2023, 10:53

DALILA ZA VREME RAMAZANA URADILA NEOPROSTIVO! Dok se Dejan klanja u džamiji, evo šta radi njegova bivša žena!

Proveli su 5 godina u braku, a kako se nagađa, Dejan je promenio veru upravo zbog bivše supruge.

Dejan Dragojević je priznao da je promenio veru, te da već četiri godine slavi najveći islamski praznik, Ramazan, a ovo je definitivno vest koja je uzdrmala domaću javnost.

I ranije se spekulisalo o tome da je Dejan islamske veroispovesti, te da je iz hrišćanstva prešao u islam zbog bivše supruge Dalile Dragojević, a fanovi pobednika pete sezone >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Zadruge" vrlo se detaljno bave ovom temom danima unazad.

Sada je na Instagramu osvanula paralela bivših supružnika, a fokus je na tome ko se kako ponaša za vreme Ramazana...

Naime, Dragojević je pre nekoliko dana otputovao u Medinu, gde se svakodnevno klanja Alahu u džamiji, kako običaji i nalažu, i odakle redovno postavlja fotografije. S druge strane, postavljena je i Dalilina slika, takođe za vreme Ramazana, ali je Dalila uslikana u noćnom klubu, prilično slobodno obučena, u dekoltiranom korsetu i sa golim ramenima.

Mnogim pripadnicima islamske vere je ovaj potez zasmetao, pa se povela čitava diskusija o tome ko je od bivših supružnika zapravo veći vernik, što se ipak, na kraju svega svakako ne dokazuje fotografijama na društvenim mrežama.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.