DALILA VREĐA BILJANU I DAVIDA! Osula PALJBU dok su bili u studiju - VELIKA BRUKA bivše snaje

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2022, 02:36

DALILA VREĐA BILJANU I DAVIDA! Osula PALJBU dok su bili u studiju - VELIKA BRUKA bivše snaje

Samo o Dejanovom ocu iam lepo mišljenje.

U toku je "Izbacivanje", a voditelj i novinar Darko Tanasijević nalazi se u Šiša baru i njegov prvi sagovornik je Dalila Dragojević, koja se pored osvrtanja na njen odnos sa Filipom Carem, osvrnula i na Dejana Dragojević i Aleksandre Nikolić Aleks.

Takođe je osula paljbu i po Dejanovoj majci i bratu koji su to veče bili u studiju.

- Ja bih sad najviše volela kad bih rekla da ne bih volela da komentarišem, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nego što mi vuče to pitanja na koja ne želim da odgovaram. Ja sam neko ko ga je povredio i uradio to što sam uradila. Rekao je da neće stupiti ni sa kim pre nego što završi sa emocijama. Mislim da su emocije odavno završene...Smatrala sam da je kod njega više bila urođena navika, tj. kako započeti život bez mene. Meni bi bilo sve jasno, da se nije vratio posle onog sa čašama - rekla je Dalila.

- Rekla si mu da je prodana duša...Shvaćeno je kod javnosti, da imaš nešto protiv što ponovo uspostavlja blizak kontakt sa porodicom - naveo je Darko.

- Ne, to je glupost. Ja nisam bila nikada protiv toga. On sad opet aludira da sam ja kriva za to. Ja sam bila ta koja je zvala na rođendane, ugošćavala i to. Ja sam čista prema njima, a za njih, to treba njih pitati. Bila sam im smetnja od samog početka. Ta grižnja savest koja me je tukla, prestala je kad sam videla da se zaljubio. Jeste se zaljubio, dopada mu se - rekla je Dragojevićka.

- Neki misle da jeste u potpunosti, a neki da se malko igra - rekao je Darko.

- Ne zanima me prema kome ima emocije, taj čovek je završio sa mnom za sve vremena. Nikada neću dozvoliti u suprotno mišljenje, a moje mišljenje je da je gubitak podrške i negativna pitanja. To je bio nagli presek, ne njegovom voljom, tuđom voljom. Smatrao je on da mi ne možemo više biti zajedno...Ja sam se iskreno zaljubila i to se nije desilo preko noći. Boli me kad mi neko kaže da sam prevarila muža. Kod mene i Filipa je sve bilo prirodno. Noć na jutro, tada, se desio taj poljubac...Nije mi preforsiran odnos sa drugom ženom, nego sam taj čin. Kad je drugi video pušten, gledala sam, pa sam čekala da vidim da li će da mi se javi ono: "Bože, da li je moguće ovo?". To je znak da sam ja ravna linija, apsolutno me ne zanima - rekla je Dalila.

- Kada bi srela njegovog oca, majku, brata, je l' bi im se javila - pitao je Tanasijević.

- Oni se meni nisu javili kad su bili ovde, nemam šta da se javljam. Njegov tata ostaće zauvek za mene dobar, ali posle svega ne mogu da očekujem da će imati lepo mišljenje. Što se tiče majke i brata, nikada nisu imali lepo mišljenje o meni. Ja im želim sve najbolje, nisam više član te porodice, nije mi tu više mesto...Ja sam u dokumetnima Dragojević. Došao je kraj svemu, samo ima tih postupaka gde on prebacuje da me vređa. Baš je jadno to bilo - rekla je Dragojevićka.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.