Izvor: Scandal.rs, 20.Sep.2019, 01:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DALILA VARALA MUŽA S POZNATIM VODITELJEM?! Rešio da joj rasturi brak – PRETI DA ĆE PUSTITI U JAVNOST INTIMNE FOTKE!

Voditelj i bivši učesnik rijalitija “Parovi” Dejan Stanković Kralj često ume da šokira javnost. On je poznat kao neko bez dlake na jeziku, te se ne libi da “oplete” po poznatim rijaliti učesnicima. Ovoga puta, na meti mu se našla Dalila Dragojević, za koju tvrdi da se ljubila sa njim u usta, a navodno postoje The post DALILA VARALA MUŽA S POZNATIM VODITELJEM?! Rešio da joj rasturi brak – PRETI DA ĆE PUSTITI U JAVNOST INTIMNE FOTKE! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Kad čujete na šta je Matora potrošila 5.000 evra uhvatićete se za glavu!

Izvor: Scandal.rs, 20.Sep.2019

Iako na društvenim mrežama odaju utisak savršenog para, kako otkriva Star, Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora su zapravo pre nekoliko dana bile na korak od raskida. Naime, odlazak na Šri Lanku, a potom i na Maldive, navodno je njihov pokušaj da ljubavi daju drugu šansu. Matora je finansirala...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.