DALILA ULAZI U ZADRUGU 6 - dobija MNOGO VEĆI HONORAR! Član blizak produkciji otkriva šta će biti sa njom i DEJANOM

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2022, 19:52

DALILA ULAZI U ZADRUGU 6 - dobija MNOGO VEĆI HONORAR! Član blizak produkciji otkriva šta će biti sa njom i DEJANOM

Produkcija sprema bombu

Bivši zadrugar i član blizak produkciji Pinka, Marko Đedović, poznat je po oštrom jeziku, pa je za Rijaliti otkrio ponešto zanimljivo o Dragojevićima.

Kako navodi, Dalila će biti deo i šeste sezone "Zadruge".

- Dalila će verovatno ući ponovo za neki veći honorar. Ona će u narodu ostati upamćena kao neko ko je uradio šta je uradio. Kupiće još neki automobil i to je to. Dejan, s obzirom na to da je pobedio, mislim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da nema nameru da ulazi ponovo. Koliko sam čuo, oboje imaju dosta kazni, pa im na kraju neće ostati mnogo para. Jedina koja je nastavila da živi kao i pre rijalitija je Nadica Zeljković, ona je nosila tacnu i pre i sad i živi normalan život - otkrio je Đedović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.