DALILA UJELA CARA ZA OBRAZ, PA ON NJU - žestok POČETAK vanrednih nominacija, nakon NJEGOVIH REČI

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2022, 23:08

"DALILA UJELA CARA ZA OBRAZ, PA ON NJU" - žestok POČETAK vanrednih nominacija, nakon NJEGOVIH REČI

Nije im dobro.

Emisija "Nominacije" je upravo počela, a voditeljka Dušica Jakovljević je saopštila zadrugarima da će se odviti upravo ova emisija. Dala je reč prvo Mikiju Đuričiću.

Ja ću sada govoriti u svoje lično ime. Ja sam govorio i Dalili i Caru šta im zameram, zna se sve. Ja sam ovde zbog sebe, lično zbog sebe. To što su oni napravili, te njihove bljuvotine, to ne utiče na mene. Ukazao sam joj sto puta kad mi smeta. Pričao sam Caru, kad sam mu pričao. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Osuo drvlje i kamenje, utorak pomirili se, sreda nova šansa i tako stalno. Stalno nas ućutkuju imaju nešto da kažu. Ma šta da kažete pi**a vam materina? Pričate već devet meseci. Ja sam ovde da pokažem da ja nikoga nisam ove sezone udario, da sam se promenio i da ne pravim gluposti. Meni je top što ste vi nenormalni. Ne postoji trajna kategorija dobrog i trajna kategorija lošeg - rekao je Miki, pa je nastavio:

Ona ga ujela za obraz i on nju. Savetujem ga da raskine nisu jedno za drugo. Vraćam se, ležam u krevet, oni su se pomirili dok sam se ja istuširao. Dalila me više nervira nekada, a ja sam sa Carem malo zahladneo odnose. Šaljem Dalilu, ostavljam Cara - zaključio je Miki.

Detaljnije pogledajte u videu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.