DALILA ŠUTNULA CARA - definitivan RASKID! Filip PUCA - Rekla sam mu da je KOMBINACIJA GOTOVA, a on... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2022, 18:32

DALILA ŠUTNULA CARA - definitivan RASKID! Filip PUCA - Rekla sam mu da je KOMBINACIJA GOTOVA, a on... (VIDEO)

Sada je ona njega ostavila, pa su 1:1

Dalila Dragojević i Filip Car doneli su odluku da stave tačku na vezu.

Tokom emisije "Pitanja gledalaca", Dalila je iznela svoje mišljenje o njihovom odnosu.

- Ne smatram da mu je stalo do mene, nego do moje promene, a uz tu promenu bih mogla da budem sa njim. Meni jeste stalo do njega, pokušala sam da iskuliram situaciju. Nemam za šta da se kajem, jer znam da sam se trudila. Znam da smo jaki, imamo vrstu dominacije, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali ne smatram da smo jedno za drugo, jer smo jaki i kompromis ne može da postoji. Filip hoće non-stop da priča, a ja ne mogu da slušam predavanja. Stoji da sam zaljubljena i da mi je stalo, ali sebe ne vidim pored njega - istakla je Dragojevićka, pa dodala...

- Dobijam vizije budućnosti i ne želim da mi se to dešava, ako se ovde nešto dešava, može i napolju. Zamišljala sam ga kako je bilo na početku našeg odnosa. Kad legnem sa njim, bude super, ima strasti i ludila, ali ređaju mi se slike, pogubim se i želim da odem. Najbolje je da ide svojim putem. Ne vidim sebe pored njega, sve ide na stranu što osećam, jer ne mislim da čovek poput njega može da se promeni. Zadržala sam se u ovom stanju, rekla sam da neću da ga dovodim u situacije da me vidi da plačem, jer bi mogao da mi priđe. Ovako je najbolje za oboje - ispričale je ona.

Dalila priznaje da ljubav sa njene strane po stoji, ali smatra da Filip nije dečko za vezu.

- Što se tiče iskrene ljubavi, sa moje strane je bila. On je u rastrojsvu, smirila sam se i ne mogu da trpim torturisanje nad glavom. Kad dobijem pitanje za vizir, padne mi mrak na oči. Kad uradi neke stvari i kaže da je jedino imao strah prema mami, a da se to počelo javljati kod mene, neću to. Ne vidim da ga vodim dobrim putem, on ne može da podnese što postaje takav. Povukla sam se da ne bih pravila ono što nije - ispričala je Dalila.

Neki pak smatraju da ovde nije kraj i da će se pomiriti.

- Verujem da Dalila veruje u ovo što priča, a govori iz revolta iz besa, jer su se posvađali po milioniti put. Za dva sata da on njoj priđe, gledali bi po milioniti put sve isto - prokomentarisala je Sandra Rešić.

- On je meni prišao da razgovaramo i da smo razgovarali kao sinoć, ne bi došlo do tih problema. Kad sam rekla da je kombinacije završena, opet je imao faze da puca. Nije revolt, tako se osećam - dodala je Dragojevićka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.