DALILA SE SLOMILA OD BOLA! Dragojevićka kroz vapaj podelila PRETUŽNU vest, uznemirujuće fotografije

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Avg.2023, 07:23

DALILA SE SLOMILA OD BOLA! Dragojevićka kroz vapaj podelila PRETUŽNU vest, uznemirujuće fotografije

Zatečena situacijom koja je potresla mnoge!

Dalila Dragojević poslednjih dana je u žiži interesovanja zbog neočekivanog prekida voditeljskog angažmana i nagađanja o tome da će se naći u novoj sezoni "Elite".

Bivša voditeljka je na saradnju sa televizijom Hajp stavila tačku, odmorila se sa Marijanom Zonjić na moru, a sada se bavi krupnim društvenim problemima.

Ekološki pokret objavio je na svojoj stranici na Fejsbuku fotografiju izgladnelog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jelena koji je, kako se navodi, u zoološkom vrtu u Boru. Anoreksična životinja, kojoj se može izbrojati svako rebro i studirati anatomija stajala je blizu visoke ograde dok ju je neki posetilac fotografisao. Iz zoološkog vrta su rekli da je sedamnaestogodišnji jelen u dobrom stanju i kondiciji, kao i da nikada nije bio bolestan.

Da je sa jelenom "sve u redu" posumjalo je u toku samo jednog dana preko 20.000 ljudi, pišu mediji, a ovo saznanje povuklo je lavinu reakcija, odakle se saznalo za još monstruoznije stvari koje se izgleda dešavaju životinjama.

Internet je preplavila nova fotografija, na kojoj se vidi radnik iz Azije pored neke zaklane zivotinje. Radnik nosi radničko odelo kineske kompanije i u ruci veliki nož. Prema informacijama očevica, ovo se desilo na kopu Veliki Krivelj u Boru.

Podsetimo, javnost je uznemirena nakon navodnog slučaja ubistva psa radi ishrane, a iz kompanije su objavili da je u pitanju zec.

-  Ovo je od pre par dana! Ljudi, po ovom pitanju niko ništa ne preduzima a životinje se muče i umiru! Molim vas da zajedničkim snagama ukinemo logor za životinje "Zoo Bor"! Pomozimo i udružimo se svi zajedno - napisala je ona u tužnoj objavi.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.