DALILA SE NA NJEGA OPEKLA, SADA JE NA ANĐELU RED! Ovaj frajer obema pomrsio konce: Nije ti devojka pas!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2023, 07:55

DALILA SE NA NJEGA OPEKLA, SADA JE NA ANĐELU RED! Ovaj frajer obema pomrsio konce: "Nije ti devojka pas!"

Nezgodan macan!

Nikola Keljanović Kelja je zbog svog raskošnog načina života u medijima ostao upamćen kao "Ćaletov sin". Momak je domaćoj javnosti postao poznat po snimcima i slikama koje redovno objavljuje na društvenim mrežama, a na kojima su uvek besni automobili i bahato ponašanje.

On je ostao upamćen i po tome što je isprozivao Dalilu Dragojević u emisiji, a sada je njega u svojoj emisiji ugostila nekadašnja zadrugarka Anđela Đuričić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Jesi li sada zauzet ili si slobodan? - zanimalo je Anđelu.

- Zavisi kako izgledaju! Šalim se... Ne volim da pričam o tome - uz osmeh odgovorio joj je Nikola odgovorio.

- Ne šališ se - uzvratila mu je, takođe uz osmeh, Đuričićeva.

- Ne znam šta bih ti rekao.... Onako neki čudan odnos sa tom devojkom imam - kazao je Kelja.

- Devojka mora da me sluša i da ne bude drčna - dodao je nešto kasnije Kelja, nakon čega ga je novopečena voditeljka prekinula konstatacijom:

- Čuj, da te sluša, pa nije ti devojka pas!

- Promeni pitanje - zaključio je Ćaletov sin, kome ni ova tema nije bila po volji. Mnogi smatraju da se Anđela super snašla u novoj ulozi, ali da joj sagovornik nije previše zabavan.

Podsećanja radi, Nikola Keljanović je došao u žižu javnosti kada je slupao tatinog zlatnog "poršea panameru" i time se pohvalio na svom Instagram profilu. Nakon udesa, ovaj momak ironično je poručio "Ubiće me ćale", a onda je snimio svog razlupanog "poršea" uz komentar "Biće bolje".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.