DALILA PONIZILA ALEKSANDRU - obrisala pod njenim dostojanstvom, pa progovorila o Caru i uništila ga

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2023, 20:32

DALILA PONIZILA ALEKSANDRU - obrisala pod njenim dostojanstvom, pa progovorila o Caru i uništila ga

Smatra da je bila najbolja u rijalitiju.

Dalila Dragojević je drugoplasirana takmičarka "Zadruge 5" i pobednica rijaliti "Parovi" gradi uspešnu voditeljsku karijeru, te je, kako sama ističe, ostavila stvarnosni TV format zauvek za sobom.

Ipak, gledaoci i dalje vole da čuju šta Dragojevićka misli o svim aktuelnim dešavanjima iz rijaliti sfere, a i sama njena emisija pokriva aspekte ove teme, te su tako i Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić odlučili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da svoje prvo televizijsko gostovanje imaju upravo u ovoj emisiji.

Stoga se Dalila sada osvrnula na svoje kotiranje u rijalitiju, ali na pobednicu Aleksandru Nikolić, ali i na njenog bivšeg dečka Filipa Cara.

- Ja smatram da sam najbolji rijaliti igrač u svim rijalitijima, smatram da nisam dobro kotirana. U "Zadruzi 5" sam osvojila drugo mesto. Celu "Zadrugu 5" sam iznela na svojim leđima. Da nisam napravila to što sam napravila, za mnoge se ne bi čulo. Dejan jeste zaslužio da pobedi, ali ovi ostali... Što se Aleksandre Nikolić tiče, bivše Dejanove devojke, iskreno, u ovoj sezoni smatram da su pobedu zaslužili Lepi Mića ili Zorica Marković. Pobednicu ne bih komentarisala, narod zna zašto je izabrao. Videćemo čime će da se bavi pobednica, verovatno će da nas prosvetli, da sledimo novim koracima. Ugostila bih je i postavljala sasvim normalna pitanja, netrpeljivost nemam prema njoj, a što se tiče druge osobe (Filipa Cara), to je jedina osoba koja nikada ne bi bila pozvana u moju emisiju. On verovatnon živi u ubeđenju da neko pati za njim, da ga voli, ali ja ga ne volim. On je bio jedna moja životna greška, koju nisam sebi smela da dopustim. Ali i lekcija, da nikad ne ostaviš ono što si gradio godinama zbog prolazne stanice - poručila je Dalila u jednoj emisiji.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

,

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.