DALILA NAPUŠTA PORODIČNU KUĆU U GORNJEM ŠEPKU: Morala hitno da SPAKUJE KOFERE - Razlog je potpuno NEOČEKIVAN

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2022, 15:24

DALILA NAPUŠTA PORODIČNU KUĆU U GORNJEM ŠEPKU: Morala hitno da SPAKUJE KOFERE - Razlog je potpuno NEOČEKIVAN

Gde se to zaputila?

Drugoplasirana učesnica pete sezone rijalitija "Zadruga", Dalila Dragojević, u centru medijskih dešavanja je i nakon napuštanja Bele kuće.

Ona je nedavno uplovila u ljubavni odnos sa izvesnim momkom, kom je dala nadimak Gringo. Prema njenim rečima, njih dvoje nisu u vezi, pošto se ona još uvek nije oporavila od prethodne veze i shodno tome nije spremna za novu, a dotični mladić itekako želi sve sa njom.

Danas je na TikToku isplivala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << slika Dalile i njenog dotičnog "momka" koji neodoljivo podseća na Dragojevićkinu bivšu ljubav iz rijalitija, Filipa Cara, samo bez tetovaža.

Dalila se tim povodom nije oglašavala na svom profilu, kao što ima naviku, već je samo podelila sliku kofera uz opis:

- Idemo na more

Da li Dragojeviću vodi njen Gringo na letovanje ili neko drugi, kao i koja je destinacija u pitanju ostaje nam da ispratimo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.