DALILA MU SE NAČISTO ZGADILA! Dejan poludeo kad je video OVO, ne može da je GLEDA: Samo traži PUNJENJE...

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2022, 02:34

DALILA MU SE NAČISTO ZGADILA! Dejan poludeo kad je video OVO, ne može da je GLEDA: "Samo traži PUNJENJE..."

Pale su teške reči

Zadrugari su pogledali novi klip, snimak Dalile Dragojević i Filipa Cara iz izolacije, gde su razgovarali su na temu svog odnosa i pomirenja. Voditelj je dao reč Dejanu Dragojeviću.

- Ja sam rekao da neću da komentarišem niskobudžetne po*no filmove, ubrizgavanje otrova i ostalih gluposti. Komentarisaću ljude, normalne odnose i situacije, a ove bljuvotine ne. Ova žena, više nije za komentarisanje - rekao je Dragojević.

- Da li >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << si svestan da se između njih nije ništa ugasilo? - pitao je Milošević.

- Svestan sam, samo što je ona govorila drugačije. Pljuvala je druge ljude kako žive, a bolje tako da žive nego ovako kao ona. Da slušam ovo, ubrizgavanje otrova, da kažem prostim jezikom, traži punjenje vagine, sv*šavanje i slično. Ispala joj vagina, pa je on opominje, fuj! Mi smo pokušali nešto, ona me je navukla, pričala druge priče, dok mi ponovo nije zabila nož u leđa. Pričaš o ku*cu drugog muškarca koji ponovo hoće da te je*e, pa dođeš bivšem mužu i govoriš kako treba da se bori za ljubav. Za šta da se borim, da je brišem maramicama? Ona se prebacila na mene jer je on nju od*ebao, to je totalno jasno. Zapalila je moje igračke, da bi se njemu dodvorila, a on se grli sa Anom. Na kraju dođe i štipa mene, ruka mi unakažena... - govorio je Dejan.

- Taj otrov nije uopšte u tom smislu - dodala je Dalila.

- Teško mi je zaista, ali komentarisaću sve pa makar bio i vulgarniji - rekao je Dejan.

- Nije uopšte otrov u smislu se*sa, nego je bila priča da sam ja zmija i da on meni kao treba da da protiv otrov. Nemam šta ja njemu da se pravdam... Da me je pozvao da budem omiljena ličnost u hotel, naravno da ne bih išla. On je rekao da bi zvao Anu, mi smo se samo sprdali - pravdala se Dalila.

- To je ono što sam pričao i pre neki dan, to prilaženje njoj ne donosi ništa dobro. Dođem da je tešim, malo se opustimo i šalimo, a na kraju ispadne za*ebancija koja možda sa strane i izgleda ružno - dodao je Filip.

- Mi trenutno ni ne moramo da se pravamo nikome, tako da ni ne moram da komentarišem. Osetim ja sa njegove strane tu žal zbog svega što se desilo, mislim da je imao drugačije planove. Osećam da me na neki način voli, tačnije gotivi, znam da će biti uz mene - nastavila je Dalila.

- Kako to sad sigurna si, juče nisi tako rekla? - zbunio se Car.

- Danas smo lepo pričali i kada normalno komunicira osetim tu dobru stranu i skapiram poentu, a kada je nervozan i vređa onda i ne slušam - dodala je.

- Ovo su priče iz izolacije, koje možda nisu ni ispravne možda. Nekada ni ne znam šta želim da postignem. Ja mogu da se sprdam i šalim,ja sam u takvom poziciji ali ona nije. Nije lepo da pričam sa njom na ovakav način, sad sam svestan toga - izjavio je Car.

- Ne volim kada priča tako vulgarno, bude mi neprijatno - dobacila je Dalila.

Detaljnije pogledajte u videu.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.