DALILA LJUBOMORIŠE ČIM CAR POČNE DA HVALI MAJU - nije joj se dopalo kad je OVO čula: Ne dozvoljavam

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Okt.2021, 23:50

DALILA LJUBOMORIŠE ČIM CAR POČNE DA HVALI MAJU - nije joj se dopalo kad je OVO čula: "Ne dozvoljavam"

Evo šta je pokušao da podeli.

Dalili Dragojević i Filipu Caru pridružio se Sale Luks, pa su odlučili da razgovor nastave ispred izolacije, a Car se ponovo prisetio Maje Marinković:

- Ja sam takav, ne dozvoljavam ni u vezi da mi devojka bilo šta plati. Maja je galantna, ona se ponaša kao frajer, ali ja ne volim da mi neko plati... Kad smo kasnili za Beč, ja nisam stigao da podignem novac i ona mi kaže da će mi ona dati, dok ne podignem. Meni je to stajalo tu... >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Zna Matora, ja nikada nisam dozvolio nikome piće da mi plati, bilo da je muškarac ili žena - govorio je Car.

- Hajde samo Filipa da slušamo - pecnula je Dalila.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.