DALILA JE DALEKO ISPRED DEJANA: Zadrugarka iznela činjenice iz spoljašnjeg života koje njega degradiraju

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2022, 19:02

DALILA JE DALEKO ISPRED DEJANA: Zadrugarka iznela činjenice iz spoljašnjeg života koje njega degradiraju

Ovo je istina.

Debata na temu "Jednakost u polovima" je u toku, a Marijana je ovom prilikom, kao govornik, dobila reč.

- Ovo bi trebalo da bude normalna pojava, ali itekako postoje žene koje su sposobnije od mnogo žena. Smatram da je Dejan sposoban muškarac, ali da je Dalila sposobnija i da je stvorila više nego on, kako je rekla. Što se tiče tog sek***alnog dela, kao što je rekao ovaj, da stoji muškarac iza nje, začepio bih svima usta - rekla je Marijana. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Mi možemo da pričamo čemu god, vi pričate o tim odnosima - rekao je Mateja.

-Ovde kad su žene samostalne, kad nema ko da ih brani i kad naprave pogrešan korak, oni ih razapnu, a oni su frajerčine - rekla je Marijana.

- Mislim da nikada neće biti u životu, iako će se tako govoriti, ali mislim da će se uvek žene biti dole - rekla je Sandra.

Ana Jovanović je dobila reč.

- Moje mišljenje je da muškarci i žene trebaju da budu ravnopravni. Gleda se sve isto...Ne može muškarac da uradi isto i da se žena okrivi, a on ne. Danas živimo u takvom svetu. Ja sam ovde videla najviše primera. Na primer, to isto, kada muškarac udari ženu ispada gore nego kad je obrnuto, meni je to isto, ja osuđujem oba. Po mom mišljenju, trebaju da budu ravnopravni, ne treba ni da se vaga ni da se klacka - rekla je Ana.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.