DALILA IZLAZI IZ ZADRUGE PRE FINALA - procurio TAJNI PLAN produkcije: Potpisala UGOVOR

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2022, 21:02

DALILA IZLAZI IZ "ZADRUGE" PRE FINALA - procurio TAJNI PLAN produkcije: Potpisala UGOVOR

Ipak je ona miljenica.

Zadrugari kada potpišu ugovor za ulzak u zadrugu, obavezuju se da će do trenutka izbacivanja svoje vreme provoditi isključivo između zidova imaginarijuma u Šimanovcima. Iznimke se prave samo iz specijalnih razloga.

Ipak, po navodnoj stavki u ugovoru zadrugari su dužni da napuste privremeno imanje, ako moraju radi promocije rijalitija da gostuju u nekoj specijalnoj emisiji na televiziji Pink.

Tako je i sad, kada zahvaljujući video >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << klipu koji se pojavio na internetu, saznajemo da će Dalila Dragojević morati da napusti Zadrugu kako bi gostovala u emisiji Magazin in kod poznate voditeljke Sanje Marinković.

Pored Dalile, u emisiji će da gostuju i Viktorija Mitrović, Milica Veselinović i Aleksandra Nikolić.

Ne sumnjamo da će ugledna novinarka da im postavlja provokativna i zanimljiva pitanja upravo zato što se približava finale.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u nastavku:

A post shared by heavycur (@heavycur_zadruga1)

BONUS VIDEO

Ana, devojka koju je Osmakčić tukao objavila snimak bekstva od nasilnog bivšeg

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.