DALILA DRAGOJEVIĆ KUPUJE VILU NA DEDINJU?! Vicešampionka Zadruge nakon novog auta, rešila da se skući!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2023, 19:06

DALILA DRAGOJEVIĆ KUPUJE VILU NA DEDINJU?! Vicešampionka Zadruge nakon novog auta, rešila da se skući!

"Ovde ne stajem! Nastavljam da ostvarujem svoje snove!"

Bivša učesnica Zadruge, sada voditeljka na televiziji "Hype" Dalila Dragojević nedavno je za medije otkrila da je jako popularna i na sve više poznatoj društvenoj mreži TikTok.

Dalila je pored Miljane Kulić, ali i Dejana Dragojevića, Mensura Ajdarpašića, Stefana Karića, jedna od popularnijih, iako se u poslednje vreme pridružio i Zvezdan Slavnić koji "zgrće lovu" na TikToku.

Dalila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je za medije otkrila da je uložila 150.000 evra u svoj profil na TikToku, ali i da vrlo lepo zarađuje od istog.

- Ovde ne stajem! Nastavljam da ostvarujem svoje snove! Uvek i zauvek zahvalna samo sebi! Nova beba, novi auto, Mercedes! - napisala je Dalila na svom profilu kada je pazarila nov automobil.

Објава коју дели Dalila Dragojević (@dalila_dragojevic_official)

Pored voditeljstva na pomenutoj televiziji, gde ima svoju emisiju, neretko Dalilu možemo videti i u noćnim klubovima gde se provodi najčešće sa Marijanom Zonjić, bivšom zadrugarkom, sa kojom je ostala u vrlo dobrim odnosima nakon Zadruge.

Na internetu se pojavio i snimak vile na Dedinju, a u opisu snimka se navodi da je to baš nov dom Dragojevićke, vredan 250.000 evra.

- To Dakice, dušo, bekano, bravo. Dalila se pohvalila na Instagramu novom kućom na Dedinju, nije otkrila cenu, ali mediji su preneli da cena ove velike iznosi oko 250.000 evra - pisalo je u objavi, a koliko je validna ova informacija, ostaje nam da saznamo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.