Izvor: Scandal.rs, 01.Nov.2019, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DALILA IMA ĆERKU KOJU JE OSTAVILA! Ovo je PRVI MUŽ rijaliti učesnice koga je otela DRUGARICI i KRIJE ga!

Dalila i Dejan Dragojević trenutno su učesnici Zadruge 3, a nekada su bili zvezde rijalitija Parovi. Dalila je poznata po svojim turbulentnim vezama, a malo je poznato da je pre Dejana bila u braku. Naime, tokom učešća u Parovima, Zerina Hećo iznela je ovaj detalj iz Dalilinog života, dok je Milutin Radosavljević Mili izneo podatak The post DALILA IMA ĆERKU KOJU JE OSTAVILA! Ovo je PRVI MUŽ rijaliti učesnice koga je otela DRUGARICI i KRIJE ga! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MAJA MARINKOVIĆ KOPIRA STANIJU?! OVO JE DOKAZ!

Izvor: Scandal.rs, 01.Nov.2019

Zadrugarka Maja Marinković svako jutro zavodljivo igra ispred kamera u rijalitiju. Međutim, ono što su mnogi gledaoci shvatili, njeno ponašanje u velikoj meri podseća na ponašanje trećeplasirane učesnice ”Zadruge 2”, Stanije Dobrojević kojoj je ovo takođe bio ritual tokom trajanja druge...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.