Izvor: Scandal.rs, 08.Okt.2019, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DALILA I DEJAN NAPUSTILI BELU KUĆU: Posle KAZNE velikog šefa otišli PRAVO NA KAPIJU!

Danas je Veliki šef doneo odluku da kazni zadrugare koji su spavali dok je trajala emisija sa Milanom Miloševićem. Jedan od kažnjenih zadrugara je bio i Dejan Dragojević, kome je oduzet ovonedeljni honorar. Dalila je pokušala da odbrani svog muža i izjavila je da on ima temperaturu i da ne može da ustane iz kreveta The post DALILA I DEJAN NAPUSTILI BELU KUĆU: Posle KAZNE velikog šefa otišli PRAVO NA KAPIJU! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

DEJAN I DALILA OPET RAZVALILI VRATA I OTIŠLI IZ ZADRUGE: Do kraja noći nisu se VRATILI, POLUDELI ZBOG KAZNI!

Izvor: Scandal.rs, 09.Okt.2019, 19:40

Veliki šef je poslao pismu u kojem je obavestio zadrugare da će izmeđuostalih biti oduzet ovonedeljni honorar Dejanu Dragojeviću zbog spavanja tokom emisije koju je vodio Milan Milošević! Dalila je pokušala da odbrani svog muža i izjavila je da on ima temperaturu i da ne može da ustane iz kreveta...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.