DALILA I CAR SVE VREME U VEZI?! Maja Marinković OBELODANILA njihov ODNOS: Slagao je, imam DOKAZE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2022, 19:24

DALILA I CAR SVE VREME U VEZI?! Maja Marinković OBELODANILA njihov ODNOS: "Slagao je, imam DOKAZE!"

Ovome se stvarno nismo nadali

U "Zadruzi" traje emisija "Pitanja gledalaca", a voditeljka Ivana Šopić postavila je sledeće pitanje Maji Marinković.

- Majo, kako komentarišeš to što Car pokušava da se pomiri sa Dalilom? - glasilo je pitanje.

- Nemam komentar, on nije deo "Zadruge", Filip i ja smo stavili tačku na odnos. Kad je bio u "Narod pita", pokušavao je navalentno da dobije njenu reakciju. Ja im želim svu sreću, stvoreni su jedno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za drugo. Filip je sujetan, kad mu neko pokaže otpor, učiniće sve da obori taj zid, ali ne iz ljubavi, već iz sujete. Mi smo videli da ne ide, otišli na svoju stranu, pokušavao je da me kontaktira. Slagao je, imam dokaze, ali naša priča je završena. Znam da je bitan moj komentar, oni zbog mene nisu mogli da dođu do izražaja - rekla je Maja.

- Maju vidim kao sportski auto. Ova priča od prošle "Zadruge" je kao kad imate radni auto, ide dok ide, istrošite ga. Maja će reći koga je najviše volela. Ta ljubav ju je koštala najviše. Neopisivo je, čovek (Janjuša) izgleda kao kromanjonac, a osvojio je ovako pedantno srce. A ono drugo je splačina (Dalila), ako možete sa nekim da se k*rate sa burmom na ruci, raga koja na pola glave iscrtava obrve. Jao jadan, jao jadna, kad dođu gubavci neki i odnesu pobedu tako... Na kraju, možemo da očekujemo Aleksandru i Cara, a Dalila da uđe u lezbijski odnos sa Majom, toliko je nenormalna priča - rekao je Kristijan.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.