DALILA DRAGOJEVIĆ PONOVO VODITELJKA! Potpisala ugovor, dobila svoju emisiju - prešla na ovu televiziju

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2023, 08:45

DALILA DRAGOJEVIĆ PONOVO VODITELJKA! Potpisala ugovor, dobila svoju emisiju - prešla na ovu televiziju

Uskoro počinje sa emitovanjem!

Dalila Dragojević je nedavno prekinula saradnju sa Hajp televizijom gde je vodila emisiju "Da li sa Dalilom". Nakon što je vlasnik pomenute televizije, Saša Mirković, objavio da njegova TV lica i voditelji ne smeju da igraju Tiktok mečeve i da, kako on kaže, "prose za novac", Dragojevićka je obavestila javnost da je dala otkaz.

Ubrzo su krenule spekulacije da je došlo do sukoba između Dalile i Saše Mirkovića i nagađanja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je bila nezadovoljna zbog dolaska Anđele Đuričić na televiziju i njenog intervjua sa Filipom Carem.

Međutim, čelnicima druge televizie se dopalo kako Dalila vodi program, pa su joj dali ponudu da dođe kod njih. Kako prenose domaći mediji, Dalila je prihvatila ponudu, potipsala je ugovor i za desetak dana počinje da vodi emisiju.

- Dalila je potpisala ugovor na Red televiziji i ponovo postaje voditeljka. Ona je uveliko potpisala ugovor i emisija koju će voditi startuje za desetak dana - kaže izvor blizak Dalili, koji dalje otkriva kakvog formata će biti njena emisija.

- "Zadruga 7 - elite" kreće sa emitovanjem 3. septembra, a Dalila će se u svojoj emisiji baviti aktuelnim temama iz pomenutog rijalitija. Ona je već bila učesnica, tako da će se sigurno snaći odlično - završava izvor za "Blic".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.